移动端
官方微信
官方微博
当前位置:首页

2016年成人高考专升本英语真题及答案解析

编辑:成教在线来源:健行教育时间:2019-10-25阅读数:880

这是一篇2016年成人高考专升本《英语》真题及答案的文章,英语考试说难也难,说不难其实也不难,大家只要懂了就可以。

I . Phonetics(5 points)

Directions:In each of the following groups of words, there are four underlined letters or letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation.Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

1. A.vital

B. silent

C. collide

D. Fierce

答案:D

2. A.taught

B. caught

C. laugh

D. Fault

答案:C

3. A.reception

B. receipt

C. capture

D. Concept

答案:B

4. A. boom

B. goose

C. flood

D. Gloom

答案:C

5. A. finger

B. singer

C. hanger

D. Ringer

答案:A

Ⅱ. Vocabulary and Structure(15 points)

Directions.. There are 15 incomplete sentences in this

section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

6. As a child I used to wash my parents' car to earn some__ money.

A. paper

B. easy

C. private

D. Pocket

答案:D

7. After the busy day I've had, I need a __ drink.

A. heavy

B. sharp

C. Strong

D. Powerful

答案:C

8. If you__ stayed at home, this would never have

happened.

A. Have

B. Had

C. will have

D. would have

答案:B

9. --How much did this set of furniture cost?

--I forgot __

A. how much it costs

B. how much did it cost

C. how much it cost

D. how much does it cost

答案:C

10. We had a long way to go so we decided to __

early.

A. set on

B. put on

C. set off

D. put off

答案:C

声明

(一)由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。

(二)本网站在文章内容来源出处标注为其他平台的稿件均为转载稿,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如您 对内容、版权等问题存在异议请与本站联系,我们会及时进行处理解决。

快速报名
*
*
*
*
*
*
高职扩招100万的背后是什么?

离高考还有100天,报告前所未有地提前宣布:高职院校今年扩招100万!这不仅让舆论几乎忽略了关于教育的重要工作部署,也成为报告中最夺人注目的部分。